Tıp Dünyasına Olan Katkılarınızı Hizmetlerimiz ile Tamamlayın

Tıbbi alanda tez yazmak veya bilimsel makale yazmak isteyen herkes için tıbbi makale ve tez danışmanlığı hizmeti veriyoruz. Makale yazmak özellikle bu alanda daha zor olduğu için sizlere öncelikle tez merkezi olarak süreci tanıtıyoruz.

Çalışmalarınızı yazılı verilere dönüştürmek, kısacası tez yazımı, bizim uzmanlık alanlarımızdan birisidir. Tez merkezi ve bilimsel makale merkezi içerisinde yer alan ekibimiz, verilerin analizini, özetini ve değerlendirmesini sağlayarak size son halinin bir raporunu sunar.

Aynı şekilde makale merkezi ekibimiz çalışmalarınızın çevirisini de sağlar. Tez yazmak veya makale yazmak, sadece bir dil ile sınırlı kalmaması gereken bir iştir.

 

Veri analizi ve raporlama hizmeti ile tez yazımı sonrasında çalışmalarınızın ne sonuç verdiğini sizlere sunuyoruz. Tez yazmak kadar bu verileri sonuçlandırmak da büyük emek ister. Tez merkezi ve bilimsel makale merkezi olarak 3 aşamada bu hizmeti tamamlıyoruz;

 

  1. Başlangıç
  2. Veri Analizi
  3. Özet Raporlar

 

Makale yazmak ve verileri toparlamakla birlikte, hipotezlerinizi ortaya koyarak başlayan bu süreç, çalışmaların tez merkezi ile kanıtlandığı özet rapor ile son buluyor. Bu hizmeti de belirlenen süreç içerisinde makale merkezi ile birlikte tamamlıyoruz.